کافه لاتّه (شیر اسپرسو)
Attachment 252884
اسپرسویی غلیظ و کامل است که بر روی آن مقدار زیادی شیر بخار زده ریخته شده و روی آن با لایه ای کف شیر نازک پوشانده شده باشد. شبیه کاپوچینو ست؛ با این تفاوت که در کاپوچینو نسبت مقدار کف شیر و شیر داغ (بخار زده) و اسپرسو مساوی است ولی در کافه لاتّه نسبت شیر تقریباً بیش از دو برابر اسپرسوست و کف شیر نیز فقط بالای فنجان را از لبه به بالا می پوشاند. برای درست کردن قهوه شیرفندقی، شربت فندق، یا برای درست کردن کرِمدوکافه (قهوه خامهدار)، خامه به آن بیفزایید.
ثعلب نوشیدنی زمستانی
Attachment 252876
مواد لازم:
پودر ثعلب: یک قاشق مرباخوری
شیر: چهار لیوان
شکر: سه قاشق غذاخوری
دارچین: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در یک شیرجوش ثعلب و شکر را بریزید و سپس آرام آرام شیر را به آن اضافه کنید وبا شعله ملایم به مدت ده الی پانزده دقیقه بگذارید تا شیر غلیظ شود آنگاه نوشیدنی شما آماده است آن را در فتجان ریخته و روی هر فنجان کمی دارچین ریخته داغ داغ نوشیدنی را سرو کنید .
روش 2
نوشیدنی ثعلب Sahlep
مواد لازم:
1-پودر ثعلب 2قاشق مربا خوری
2-شیر 3و1/2 لیوان
3-شکر 2و1/2 قاشق سوپ خوری(بسته به ذایقه افراد متفاوت است)
4-دارچین به مقدار دلخواه (جهت تزیین)
طرز تهیه:
ابتدا شکر و ثعلب را در شیر جوش ریخته و کامل مخلوط نمایید سپس شیر را کم کم به آن افزوده و روی حرارت کم بپزید.
مدام هم بزنید تا بجوشد وکامل غلیظ شود .بعد از اینکه غلیظ شد داخل فنجان ریخته و روی آن را با پودر دارچین تزیین نمایید.
خواص درمانی
جوشانده ثعلب اثر مفرح و نرم کننده دارد و در رفع سرماخوردگی، اخلاط خونی، رفع حالات تحریکی و التهابی سینه یا دستگاه هاضمه و همچنین رفع نفریت، ورم مثانه و اسهالهای ساده مفید واقع می شود. از دم کردن 100- 50 گرم آن در یک لیتر آب نوعی ژله به دست می آید که برای موارد مذکور و ورم حاد روده می توان از آن استفاده کرد. ثعلب را می توان برای استفاده با شیر یا جوشانده ها و کاکائو مخلوط نمود. این گیاه برای کسانی که معده ی حساس دارند و همچنین برای کودکان غذای مناسبی به حساب می آید. گلهای این گیاه غذای زنبور عسل است و از له شده گلهای ثعلب ماسک خوبی برای صورت تهیه می شود.
قهوه هلندی
Attachment 252877
برای 1 نفر
یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ
1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده
1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه
نصف قاشق چای خوری کاکائو
1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.
2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید
کاپوچینوی معطر
Attachment 252878
100 میلی لیتر قهوۀ غلیظ دم کرده
200 میلی لیتر شیر
1 قاشق دسر خوری کاکائو
اندکی دارچین
اندکی جوز هندی رنده شده
اندکی وانیل
یک تکه پوست پرتقال
1. شیر را با دارچین بجوشانید. جوزهندی، وانیل ، و پوست پرتقال را اضافه کنید و روی یک شعلۀ کم برای 10 دقیقه حرارت دهید.
2. شکر و کاکائو را با شیر(که آن را با سایر مواد جوشانده ایم) و قهوۀ داغ بزنید و بلافاصله سرو کنید.
نکته : کمی عسل اضافه نمایید و کاپوچینوی معطر را به همراه کیک آلو سرو کنید.
شیر قهوه
Attachment 252879
شیر جوشیده
1 فنجان قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسه
اندکی پودر شکلات یا دارچین
1. مقداری شیر جوشیده (با دمای 65 تا 75 درجۀ سانتی گراد) به یک فنجان قهوۀ اسپرسو یا فرانسۀ تازه بیفزایید.
2. یک چهارم اینچ کف شیر به عنوان رویۀ آن اضافه کنید. شاید بعضی ها دوست داشته باشند که قهوه را در آخر اضافه کنند. برای این کار، قهوه را به آرامی در وسط فنجان بریزید.
3. اگر دوست دارید، روی شیر قهوه را با پودر شکلات یا دارچین تزیین کنید.
کاپوچینوی ونیزی
Attachment 252880
برای 2 تا 3 نفر
100 میلی لیتر قهوۀ اسپرسوی تازه آماده شده
200 میلی لیتر شیر داغ
9 قاشق دسر خوری خامۀ ساده
1. قهوۀ اسپرسو را آماده کنید.
2. شیر را بجوشانید و به آرامی آن را به قهوه اضافه کنید.
3. آن را با خامۀ زده شده تزئین کنید.
نکته : می توانید کف شیر داغ را با خرده های شکلات تزئین کنید.
میلک شیک قهوه
Attachment 252881
برای 2 نفر
2 فنجان شیر
2 قاشق دسر خوری شکر
4 قاشق بسنتی وانیلی
قهوۀ غلیظ ، سرد
مواد اولیه را به ترتیب مذکور در دستگاه مخلوط کن بریزید و با سرعت زیاد به مدت زمان 5 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط را در لیوانی یخ زده بریزید.
کاپوچینو
Attachment 252883
کاپوچینو، نوشیدنی مخصوص ایتالیایی، آنچنان در سراسر جهان مشهور است که نام آن نیازی به ترجمه در زبان های مختلف ندارد. از پرطرفدارترین قهوههاست و در فنجانهای پهن سرو میشود. از یکسوم اسپرسو، یکسوم شیر داغ، و یکسوم کفشیر درست میشود. میتوان گرد کاکائو یا دارچین را به عنوان رویه بدان افزود. برای غلظت بیشتر، به اندازه یک اسپرسوی دیگر به آن بیفزایید.
برای آماده کردن یک کاپوچینوی عالی، باید از قوانین خاصی پیروی کنید. پس از درست شدن قهوۀ اسپرسو، فشار را زیاد کنید تا بخار تولید شود. یک سوم از یک پارچ (اگر فلزی، باریک و بلند باشد، بهتر است) را از شیر پر کنید.
مراقب باشید بیش از حد شیر نریزید. در هنگام کف سازی، حجم شیر زیاد می شود و ممکن است سر برود. وقتی دستگاه قهوه ساز به دمای ایده آل رسید، کف دهنده را در شیر فرو کنید و سوپاپ بخار را باز کنید. ظرف را برای چند دقیقه به بالا و پایین کف دهنده حرکت دهید. وقتی شیر کاملاً کف کرد، قهوه و شیر را در یک فنجان کاپوچینوخوری بریزید.
Attachment 252884
اسپرسویی غلیظ و کامل است که بر روی آن مقدار زیادی شیر بخار زده ریخته شده و روی آن با لایه ای کف شیر نازک پوشانده شده باشد. شبیه کاپوچینو ست؛ با این تفاوت که در کاپوچینو نسبت مقدار کف شیر و شیر داغ (بخار زده) و اسپرسو مساوی است ولی در کافه لاتّه نسبت شیر تقریباً بیش از دو برابر اسپرسوست و کف شیر نیز فقط بالای فنجان را از لبه به بالا می پوشاند. برای درست کردن قهوه شیرفندقی، شربت فندق، یا برای درست کردن کرِمدوکافه (قهوه خامهدار)، خامه به آن بیفزایید.
ثعلب نوشیدنی زمستانی
Attachment 252876
مواد لازم:
پودر ثعلب: یک قاشق مرباخوری
شیر: چهار لیوان
شکر: سه قاشق غذاخوری
دارچین: دو قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در یک شیرجوش ثعلب و شکر را بریزید و سپس آرام آرام شیر را به آن اضافه کنید وبا شعله ملایم به مدت ده الی پانزده دقیقه بگذارید تا شیر غلیظ شود آنگاه نوشیدنی شما آماده است آن را در فتجان ریخته و روی هر فنجان کمی دارچین ریخته داغ داغ نوشیدنی را سرو کنید .
روش 2
نوشیدنی ثعلب Sahlep
مواد لازم:
1-پودر ثعلب 2قاشق مربا خوری
2-شیر 3و1/2 لیوان
3-شکر 2و1/2 قاشق سوپ خوری(بسته به ذایقه افراد متفاوت است)
4-دارچین به مقدار دلخواه (جهت تزیین)
طرز تهیه:
ابتدا شکر و ثعلب را در شیر جوش ریخته و کامل مخلوط نمایید سپس شیر را کم کم به آن افزوده و روی حرارت کم بپزید.
مدام هم بزنید تا بجوشد وکامل غلیظ شود .بعد از اینکه غلیظ شد داخل فنجان ریخته و روی آن را با پودر دارچین تزیین نمایید.
خواص درمانی
جوشانده ثعلب اثر مفرح و نرم کننده دارد و در رفع سرماخوردگی، اخلاط خونی، رفع حالات تحریکی و التهابی سینه یا دستگاه هاضمه و همچنین رفع نفریت، ورم مثانه و اسهالهای ساده مفید واقع می شود. از دم کردن 100- 50 گرم آن در یک لیتر آب نوعی ژله به دست می آید که برای موارد مذکور و ورم حاد روده می توان از آن استفاده کرد. ثعلب را می توان برای استفاده با شیر یا جوشانده ها و کاکائو مخلوط نمود. این گیاه برای کسانی که معده ی حساس دارند و همچنین برای کودکان غذای مناسبی به حساب می آید. گلهای این گیاه غذای زنبور عسل است و از له شده گلهای ثعلب ماسک خوبی برای صورت تهیه می شود.
قهوه هلندی
Attachment 252877
برای 1 نفر
یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ
1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده
1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه
نصف قاشق چای خوری کاکائو
1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.
2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید
کاپوچینوی معطر
Attachment 252878
100 میلی لیتر قهوۀ غلیظ دم کرده
200 میلی لیتر شیر
1 قاشق دسر خوری کاکائو
اندکی دارچین
اندکی جوز هندی رنده شده
اندکی وانیل
یک تکه پوست پرتقال
1. شیر را با دارچین بجوشانید. جوزهندی، وانیل ، و پوست پرتقال را اضافه کنید و روی یک شعلۀ کم برای 10 دقیقه حرارت دهید.
2. شکر و کاکائو را با شیر(که آن را با سایر مواد جوشانده ایم) و قهوۀ داغ بزنید و بلافاصله سرو کنید.
نکته : کمی عسل اضافه نمایید و کاپوچینوی معطر را به همراه کیک آلو سرو کنید.
شیر قهوه
Attachment 252879
شیر جوشیده
1 فنجان قهوه اسپرسو یا قهوه فرانسه
اندکی پودر شکلات یا دارچین
1. مقداری شیر جوشیده (با دمای 65 تا 75 درجۀ سانتی گراد) به یک فنجان قهوۀ اسپرسو یا فرانسۀ تازه بیفزایید.
2. یک چهارم اینچ کف شیر به عنوان رویۀ آن اضافه کنید. شاید بعضی ها دوست داشته باشند که قهوه را در آخر اضافه کنند. برای این کار، قهوه را به آرامی در وسط فنجان بریزید.
3. اگر دوست دارید، روی شیر قهوه را با پودر شکلات یا دارچین تزیین کنید.
کاپوچینوی ونیزی
Attachment 252880
برای 2 تا 3 نفر
100 میلی لیتر قهوۀ اسپرسوی تازه آماده شده
200 میلی لیتر شیر داغ
9 قاشق دسر خوری خامۀ ساده
1. قهوۀ اسپرسو را آماده کنید.
2. شیر را بجوشانید و به آرامی آن را به قهوه اضافه کنید.
3. آن را با خامۀ زده شده تزئین کنید.
نکته : می توانید کف شیر داغ را با خرده های شکلات تزئین کنید.
میلک شیک قهوه
Attachment 252881
برای 2 نفر
2 فنجان شیر
2 قاشق دسر خوری شکر
4 قاشق بسنتی وانیلی
قهوۀ غلیظ ، سرد
مواد اولیه را به ترتیب مذکور در دستگاه مخلوط کن بریزید و با سرعت زیاد به مدت زمان 5 دقیقه با هم مخلوط کنید. مخلوط را در لیوانی یخ زده بریزید.
کاپوچینو
Attachment 252883
کاپوچینو، نوشیدنی مخصوص ایتالیایی، آنچنان در سراسر جهان مشهور است که نام آن نیازی به ترجمه در زبان های مختلف ندارد. از پرطرفدارترین قهوههاست و در فنجانهای پهن سرو میشود. از یکسوم اسپرسو، یکسوم شیر داغ، و یکسوم کفشیر درست میشود. میتوان گرد کاکائو یا دارچین را به عنوان رویه بدان افزود. برای غلظت بیشتر، به اندازه یک اسپرسوی دیگر به آن بیفزایید.
برای آماده کردن یک کاپوچینوی عالی، باید از قوانین خاصی پیروی کنید. پس از درست شدن قهوۀ اسپرسو، فشار را زیاد کنید تا بخار تولید شود. یک سوم از یک پارچ (اگر فلزی، باریک و بلند باشد، بهتر است) را از شیر پر کنید.
مراقب باشید بیش از حد شیر نریزید. در هنگام کف سازی، حجم شیر زیاد می شود و ممکن است سر برود. وقتی دستگاه قهوه ساز به دمای ایده آل رسید، کف دهنده را در شیر فرو کنید و سوپاپ بخار را باز کنید. ظرف را برای چند دقیقه به بالا و پایین کف دهنده حرکت دهید. وقتی شیر کاملاً کف کرد، قهوه و شیر را در یک فنجان کاپوچینوخوری بریزید.
Attached Images
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر